Валери Божинов пак остана без гадже, научи HotArena.  Малко след

...
Валери Божинов пак остана без гадже, научи HotArena.  Малко след
Коментари Харесай

Божинов пак остана без гадже, Велислава му е била шута

Валери Божинов отново остана без гадже, научи HotArena.  Малко откакто стана ясно, че футболистът е напуснал „ Спартак “, се разбра, че се е разделил и с последната си половинка Велислава.

Връзката им продължи малко повече от година. Проверка на „ Телеграф “ сподели, че тя го е изтрила от профила си в Инстаграм и Facebook. Единствените дами в листата с другари на футболиста напълно до неотдавна бяха майките на двете му деца - Алисия и Николета, както и Велислава.

Връзката сред двамата стартира преди повече от година. До момента футболистът не счете за належащо да я разяснява или обявява обществено. Въпреки това двойката бе засичана на няколко пъти на публични места. В началото те бяха засечени по време на шопинг в едни от най-луксозните бутикови магазини у нас. Божинката постоянно е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове на разположение с едрогърдата дама.

Той бил много великодушен и купувал първокласни облекла от марковите магазини за обичаната си.През лятото пък Велислава бе взела персоналната кола на футболиста и с нея бе засечена по време на почивката си в Гърция, до момента в който Божинов бе на лагер с последния тим, в който играеше.Това, което се знае досега за последната дама на Валери, е, че тя още веднъж е по-голяма от него и е майка на едно дете - момиче на 16 години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР